Voor iedereen een maat

A Lijn trouwjurk

Op maat gemaakte trouwjurken zijn het toppunt van liefde en romantiek. Ze zijn de perfecte oplossing voor bruiden die een unieke en unieke jurk willen die met liefde en aandacht voor detail is gemaakt voor hun speciale dag. Onze op maat gemaakte trouwjurken worden op maat gemaakt om te voldoen aan de exacte maten en voorkeuren van de bruid, waardoor een perfecte pasvorm en een echt persoonlijk tintje wordt gegarandeerd.

Vanuit mijn thuisatelier

Met passie en liefde ontworpen voor jou

Vanuit mijn atelier bied ik een breed scala aan opties voor op maat gemaakte trouwjurken, waaronder verschillende stoffen, stijlen en ontwerpen. Dit is waar de magie gebeurt, waar ik elke jurk met passie en toewijding bruidsjurken en trouwjurken creëert. Mijn ervaring en vaardigheden werken nauw met je samen om een jurk te creëren die echt speciaal is, uniek van jou en gemaakt met liefde.

Op maat gemaakte trouwjurk

voor jouw liefdesverhaal

Kiezen voor een op maat gemaakte trouwjurk is een investering in een unieke, gepersonaliseerde jurk die je het gevoel geeft de mooiste bruid te zijn op jouw speciale dag. Op onze website zetten wij ons in om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit service en de mooiste, unieke jurken die met liefde zijn gemaakt. Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak te boeken en te beginnen met het creëren van jouw droomjurk, de jurk van jouw liefdesverhaal.

Wil je een afspraak maken
of heb je een vraag?

Ik help je graag verder!

Jouw bruidsjurk aan laten passen?

Zodat je bruidsjurk
perfect past

Er zijn een aantal cruciale factoren om rekening mee te houden bij het aanpassen van je bruidsjurk. Vooreerst, zorg ervoor dat er genoeg tijd is voor het aanpassingsproces. Het is verstandig om minstens enkele maanden voor jouw bruiloft contact met mij op te nemen, omdat het soms meerdere pogingen vergt om de perfecte pasvorm te bereiken. Verder is het van belang dat je een helder beeld hebt van de veranderingen die je aan de jurk wilt aanbrengen, dit helpt mij om een nauwkeurige inschatting te geven van de kosten en tijdsduur.

"Your cute smile and your happy laughter attracted me to you, but your caring loving heart is the reason why I want to spend the rest of my life with you. "

Lana Dudley

Alle jurken op maat gemaakt

Bekijk deze prachtige stijlen

Trouwjurk kiezen

Ik help je graag met het uitzoeken van jouw perfecte trouwjurk. Wil je van te voren wat inspiratie opdoen?

Bohemian trouwjurk

Een bohemian trouwjurk is een relax zittende jurk wijde mouwen, veel kant en soepele stoffen...

Trouwjurk kant

Houd jij ook zo van kant? Ik ben er gek op, er zijn ook zo veel soorten en kleuren waarmee eindeloos gevarieerd kan worden...

A-lijn trouwjurk

Als je opzoek bent naar een trouwjurk met een romantische look, dan past een A-lijn trouwjurk perfect bij jou.

Prinsessen trouwjurk

Jij houdt van veel en durft dit te laten zien. Een prinsessen trouwjurk past dan goed bij jou!

Vintage trouwjurk wit

Korte trouwjurk

Één van de meest comfortabel zittende trouwjurken. Jij wilt dat het er prachtig uitziet en dat het je trouwjurk lekker zit.

Positie trouwjurk wit in bos

Positie trouwjurk

Je bent zwanger én verloofd. Dubbel gefeliciteerd! Je gaat een spannende tijd tegemoet en vooral als je bruiloft valt tijdens je zwangerschap...

Vintage trouwjurk

De vintage trouwjurk is een jurk met veel details en is helemaal in...

Mijn werkwijze isheline bruidscouture

Mijn werkwijze

Alle jurken die ik maak zijn met de hand gemaakt. Hierdoor is iedere jurk uniek en precies zoals jij het wilt...

Wil je een afspraak maken
of heb je een vraag?

Ik help je graag verder!