samen prachtig

Moeder van de bruid

De moeder van de bruid

DE ROMANTISCHE LOOK

Ook u wilt er prachtig uitzien als moeder van de bruid of
bruidegom. Maar wat is de zoektocht soms lastig. Net niet uw soort model, net niet de goede kleur, net niet de goede maat, rok te kort, bijbehorende bolero net te kort, of gewoon niet bijzonder genoeg.

Couture moeder van de bruid jurk

Een couture moeder van de bruid jurk is dan de oplossing.
Een gediplomeerd coupeuse heeft kennis van patronen  en ook nog eens op specifieke maten en is dus in staat om een kledingstuk geheel op maat te maken. Met minder gangbare maten zal dan ook rekening gehouden worden. Dat gaat bij een confectiejurk vaak niet. Bijvoorbeeld een bolle rug, grote maat verschillen tussen het bovenlichaam en onderlichaam of scheve houding zijn zaken die bij de meeste kledingstukken niet te veranderen zijn. Of anders: niet op een nette manier. 

Bruidsmoeders
kleding op maat

HET PAST PERFECT

Een voordeel van maatwerk is dat u rustig uw kleding kunt passen en beoordelen. Vaak wordt aan de hand van een eenvoudig proefmodel van het kledingstuk eerst de opgenomen maat beoordeeld. Maar ook het beoogde model is dan al goed te zien. Wanneer de jurk in de gekozen stof te zien is, word het al langzaam werkelijkheid, maar kunt u nog steeds in rust alles bekijken en als u dat nodig vindt dingen veranderen. Toch nog te lang, nog iets te wijd of te strak, zit het me comfortabel genoeg enzovoort.

Uiteindelijk heeft u door de combinatie van uw model wensen, uw maten, en uw gekozen stoffen, gegarandeerd uw chique couture moeder van de bruid of bruidegom jurk die niemand anders heeft. Laat dat nou precies de bedoeling zijn, bij een zeer belangrijke gebeurtenis zoals de bruiloft van uw zoon of dochter!

"Your cute smile and your happy laughter attracted me to you, but your caring loving heart is the reason why I want to spend the rest of my life with you. "

Lana Dudley

Alle jurken op maat gemaakt

Bekijk deze prachtige stijlen

Trouwjurk kiezen

Ik help je graag met het uitzoeken van jouw perfecte trouwjurk. Wil je van te voren wat inspiratie opdoen?

Bohemian trouwjurk

Een bohemian trouwjurk is een relax zittende jurk wijde mouwen, veel kant en soepele stoffen...

Trouwjurk kant

Houd jij ook zo van kant? Ik ben er gek op, er zijn ook zo veel soorten en kleuren waarmee eindeloos gevarieerd kan worden...

A-lijn trouwjurk

Als je opzoek bent naar een trouwjurk met een romantische look, dan past een A-lijn trouwjurk perfect bij jou.

Prinsessen trouwjurk

Jij houdt van veel en durft dit te laten zien. Een prinsessen trouwjurk past dan goed bij jou!

Vintage trouwjurk wit

Korte trouwjurk

Één van de meest comfortabel zittende trouwjurken. Jij wilt dat het er prachtig uitziet en dat het je trouwjurk lekker zit.

Positie trouwjurk wit in bos

Positie trouwjurk

Je bent zwanger én verloofd. Dubbel gefeliciteerd! Je gaat een spannende tijd tegemoet en vooral als je bruiloft valt tijdens je zwangerschap...

Vintage trouwjurk

De vintage trouwjurk is een jurk met veel details en is helemaal in...

Mijn werkwijze isheline bruidscouture

Mijn werkwijze

Alle jurken die ik maak zijn met de hand gemaakt. Hierdoor is iedere jurk uniek en precies zoals jij het wilt...

Wil je een afspraak maken
of heb je een vraag?

Ik help je graag verder!