Precies in jouw maat

Bruidsjurk vermaken

Gefeliciteerd!

Je bent er bijna klaar voor

Als je gaat trouwen, gefeliciteerd! Je hebt de liefde van je leven gevonden en nu is het tijd om de belangrijkste dag van jullie leven te gaan plannen. Maar voordat je naar het altaar loopt, is er één cruciale stap die je niet mag overslaan: het aanpassen van je trouwjurk.

Ik weet wat je denkt. “Maar mijn jurk past me perfect! 
Ik heb geen aanpassingen nodig.”

Geloof me, ik heb het allemaal al eerder gehoord. Maar de waarheid is, hoe geweldig je jurk er ook uitziet op de hanger, hij past pas als een handschoen als hij is aangepast aan jouw unieke lichaam. En laten we eerlijk zijn, wil je echt de hele avond aan je jurk trekken om hem op zijn plaats te houden? Nee, ik dacht het niet.

vanuit mijn thuisatelier

Met passie en liefde

Het aanpassen van je bruidsjurk is een cruciaal onderdeel van het planningsproces. Hoe mooi en perfect je jurk ook lijkt als je hem voor het eerst past, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat hij perfect past op je grote dag. Veranderingen aan je trouwjurk kunnen variëren van eenvoudige zomen en het innemen van de zijkanten tot complexere veranderingen zoals het toevoegen van mouwen of het veranderen van de halslijn.

Wil je een afspraak maken
of heb je een vraag?

Ik help je graag verder!

Waar moet je rekening mee houden?

Zodat je bruidsjurk perfect past

Er zijn een paar belangrijke dingen te overwegen als het gaat om het aanpassen van je bruidsjurk. Eerst en vooral wil je ervoor zorgen dat we genoeg tijd hebben voor het aanpassingsproces. Het is een goed idee om ten minste een paar maanden voor uw bruiloft contact met mij op te nemen, want soms hebben we verschillende pogingen nodig om de pasvorm precies goed te krijgen. Je zult ook willen zorgen dat je een duidelijk idee hebt van de veranderingen die je in je jurk wilt aanbrengen, omdat het mij zal helpen je een nauwkeurige schatting van de kosten en tijd te geven.

"Your cute smile and your happy laughter attracted me to you, but your caring loving heart is the reason why I want to spend the rest of my life with you. "

Lana Dudley

Alle jurken op maat gemaakt

Bekijk deze prachtige stijlen

Trouwjurk kiezen

Ik help je graag met het uitzoeken van jouw perfecte trouwjurk. Wil je van te voren wat inspiratie opdoen?

Bohemian trouwjurk

Een bohemian trouwjurk is een relax zittende jurk wijde mouwen, veel kant en soepele stoffen...

Trouwjurk kant

Houd jij ook zo van kant? Ik ben er gek op, er zijn ook zo veel soorten en kleuren waarmee eindeloos gevarieerd kan worden...

A-lijn trouwjurk

Als je opzoek bent naar een trouwjurk met een romantische look, dan past een A-lijn trouwjurk perfect bij jou.

Prinsessen trouwjurk

Jij houdt van veel en durft dit te laten zien. Een prinsessen trouwjurk past dan goed bij jou!

Vintage trouwjurk wit

Korte trouwjurk

Één van de meest comfortabel zittende trouwjurken. Jij wilt dat het er prachtig uitziet en dat het je trouwjurk lekker zit.

Positie trouwjurk wit in bos

Positie trouwjurk

Je bent zwanger én verloofd. Dubbel gefeliciteerd! Je gaat een spannende tijd tegemoet en vooral als je bruiloft valt tijdens je zwangerschap...

Vintage trouwjurk

De vintage trouwjurk is een jurk met veel details en is helemaal in...

Mijn werkwijze isheline bruidscouture

Mijn werkwijze

Alle jurken die ik maak zijn met de hand gemaakt. Hierdoor is iedere jurk uniek en precies zoals jij het wilt...

Wil je een afspraak maken
of heb je een vraag?

Ik help je graag verder!