Bruidsverhalen

Anonieme bruid

“Zo dankbaar dat Isheline een prachtige creatie heeft gemaakt die mijn verwachtingen enorm heeft overtroffen! Aangezien ik tijdens onze grote dag 29 weken in verwachting was, vond ik het belangrijk een outfit aan te hebben waar ik me prettig en mooi in voelde. Prachtige stoffen en alles is mogelijk, Isheline je bent een topper!”

Christina, Utrecht

“Ik ben super blij met mijn trouwjurk! Ik wil Isheline nog een keer bedanken voor het geduldig meedenken en voor het prachtige resultaat!

Groetjes,

Christina”

Nancy

“Isheline heeft in een aantal bezoeken mijn veel te lange bruidsjurk precies op maat gemaakt en ervoor gezorgd dat ook de jurk op de schouders veel beter kwam te zitten. Daarnaast heeft ze een prachtige bijpassende bolero gemaakt om mijn look compleet te maken, omdat ik maar niet kon slagen in de reguliere (web) winkels. Niks was teveel of moeilijk of gek en dat gaf mij als klant een super goed gevoel. Ze heeft alles helemaal waargemaakt, een echte vakvrouw!”

Selina, Arnhem

“Super goede service. Isheline neemt de tijd om te luisteren naar wat je echt wil en beloofd niets wat ze niet waar kan maken. Dankzij jou heb ik mijn droomjurk aan gehad op onze mooie dag. Dank je wel!!!”

Janneke, Zeewolde

“Wat een lieve geweldige vakvrouw. Vol overgave stortte zij zich op onze ‘verknipte’ bruidsjurk. Ja meedenkend en meelevend is Isheline. Ze ‘toverde’ de jurk voor mijn dochter om in een bruidsjurk waar ze echt volmondig ‘JA ik wil’ ging zeggen. Dank je lieve Isheline. Oprecht een welgemeend review voor Isheline. Als ik er nog aan terug denk word ik warm van haar talent en liefde voor haar klanten en vakkennis!”

Sluit Menu
logo-Bruidscouture-Isheline-50px

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.

Logo isheline bruidscouture

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt.

× Hoe kan ik je helpen?