Bruidsverhalen

Anonieme bruid

“Zo dankbaar dat Isheline een prachtige creatie heeft gemaakt die mijn verwachtingen enorm heeft overtroffen! Aangezien ik tijdens onze grote dag 29 weken in verwachting was, vond ik het belangrijk een outfit aan te hebben waar ik me prettig en mooi in voelde. Prachtige stoffen en alles is mogelijk, Isheline je bent een topper!”

Christina, Utrecht

“Ik ben super blij met mijn trouwjurk! Ik wil Isheline nog een keer bedanken voor het geduldig meedenken en voor het prachtige resultaat!

Groetjes,

Christina”

Nancy

“Isheline heeft in een aantal bezoeken mijn veel te lange bruidsjurk precies op maat gemaakt en ervoor gezorgd dat ook de jurk op de schouders veel beter kwam te zitten. Daarnaast heeft ze een prachtige bijpassende bolero gemaakt om mijn look compleet te maken, omdat ik maar niet kon slagen in de reguliere (web) winkels. Niks was teveel of moeilijk of gek en dat gaf mij als klant een super goed gevoel. Ze heeft alles helemaal waargemaakt, een echte vakvrouw!”

Selina, Arnhem

“Super goede service. Isheline neemt de tijd om te luisteren naar wat je echt wil en beloofd niets wat ze niet waar kan maken. Dankzij jou heb ik mijn droomjurk aan gehad op onze mooie dag. Dank je wel!!!”

Janneke, Zeewolde

“Wat een lieve geweldige vakvrouw. Vol overgave stortte zij zich op onze ‘verknipte’ bruidsjurk. Ja meedenkend en meelevend is Isheline. Ze ‘toverde’ de jurk voor mijn dochter om in een bruidsjurk waar ze echt volmondig ‘JA ik wil’ ging zeggen. Dank je lieve Isheline. Oprecht een welgemeend review voor Isheline. Als ik er nog aan terug denk word ik warm van haar talent en liefde voor haar klanten en vakkennis!”

Isheline is een hele creatieve vrouw die voor het kleine priegelwerk niet bang is. Met haar samen heb ik gekeken naar een jurk die ik op internet had besteld en hoe deze te maken zodat deze bij mij zou passen. Ze heeft hem super netjes ingenomen. Je kon niet eens meer zien waar. En er moest nogal wat tussenuit. Samen bedachten we er een sleep bij, zodat de jurk net wat meer bridal zou worden. Deze kon ik er makkelijk ook weer vanaf halen, zodat ik bij het eten mezelf beter kon verplaatsen en makkelijker naar het toilet kon gaan. Ook geen overbodige luxe. De jurk zat als gegoten en heb er veel leuk commentaar over gekregen. Voelde mij bij haar altijd erg welkom en op mijn gemak. Leuke gesprekken en een lekker kopje koffie waren er ook bij. Al met al een super fijne ervaring. Zou het ieder aanraden.

Hi Isheline! Meer dan graag wil ik jou bedanken. En dan zit je je af te vragen: wie doet dit dan? Nou, ik ben de kersverse husband van Sandra… En ik vroeg net aan haar om jouw gegevens, want takke! Wat een ongelofelijk mooi gewaad heb je gemaakt voor Sandra! Natuurlijk wist ik al lang hoe mooi mijn aanstaande is, maar op 19 september toen ik haar vlak voor de ceremonie zag verschijnen, arm in arm met haar vader, richting de plek onder de bomen… Ik was werkelijk, hoe schrijf ik dat foutloos… ach ja… flebbergested!! Wat een verschijning! Net als de verdere trouwdag, maar alles klopte. Dit trouwpak was helemaal spot on! Naar mate ze dichterbij kwam, richting de paarse loper… echt, ik kreeg knikkende knieën en tranen kwamen in mn ogen! Hoe bijzonder hoe mooi, en wat een unicum! Dus Isheline, enorm bedankt voor jouw deel aan deze voor ons onvergetelijke dag en avond. Die was zéker niet zo geweest als het een ander trouwpak was geweest. Het MOEST gewoon zo zijn. Het door jou gecreëerde trouwpak wás ook helemaal wie Sandra is… Dus uit de grond van mn hart: dank je wel voor deze onvergetelijkheid!

Lieve groet, 

Merlin

Deze foto kreeg ik van een bruid na haar trouwdag! Stunning bride zeg ik. Wat ben ik trots dat ik haar bruidsjurk mocht maken. Ze wist precies wat haar stond met haar prachtige slanke figuur, maar kon het in de bruidswinkels niet vinden. Vaak niet de juiste stof of er ontbrak steeds iets. Bij mij heeft ze zelf alle stoffen uitgekozen en bekeken welke kleuren haar bevielen. Het werd lichtroze stretchsatijn met een subtiele off-white Frans kant erover en off-white tule aan de onderkant. Haar meegebrachte sluier paste prachtig bij het geheel. Tijdens de passessie kwamen de tranen van geluk! De bevestiging dat de jurk naar wens is. Zo wil ik ook jou helpen aan de bruidsjurk van jouw dromen. Neem nu contact op en laten we samen kijken naar de mogelijkheden, want die zijn er!  Tot gauw!

Op een mooie dag op de heide straalde deze bruid met haar bruidegom. Deze gekochte jurk mocht ik perfect passend maken.  De laarsjes zorgen echt voor hun persoonlijke touch! Bedankt voor de prachtige foto’s travelgingers.